loading
TASER TOWN EP-RELEASE
26 oktober 2017

TASER TOWN EP-RELEASE

Tickets kopen 26 oktober 2017
Vvk 7.00
Deur 7.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre PUNK, ROCK
Waar De Kroepoekfabriek

Op donderdag 26 oktober brengen de punkers van Taser Town hun EP uit. Dat feestje bouwen ze echter niet alleen: ook Graftak en Tin Man Syndrome zijn van de partij.

TASER TOWN

Deze punkband bestaat uit vier jonge honden die, uit een gezamenlijk verlangen om kont te schoppen, elkaar wisten te vinden. Dat duurde even: de band speelde al drie jaar zonder gitarist voor het een viertal werd. Menno, Glenn, Joshua en René halen de invloeden uit o.a. Green Day, Rancid, Anti-Flag en Red Hot Chili Peppers.

De band heeft de afgelopen jaren een paar demo’s uitgebracht. Het laatste jaar stond echter in het teken van de eerste EP. In de ZAP! studio van Peter Kanselaar hebben zij een snoeiharde poppunkplaat tot leven gebracht. De tracks zijn geïnspireerd door dagelijkse dingen en gebeurtenissen: de struggles van de normale man en de rare praktijken die zich voor doen ineen willekeurig leven. De EP is geproduceerd door de band en wordt uitgebracht onder het label ‘Fully Charged Records’, van frontman Glenn. De release draagt de naam ‘Breakaway’ en deze avond gaat de plaat officieel online. In de week aanlopend naar het optreden, zal Taser Town iedere dag een nummer online gooien op hun Facebook.

GRAFTAK

Graftak is nog jong:het productiejaar is 2016. Ze maken herrie, aantrekkelijke herrie. Schreeuwpunk afgewisseld met folk, ska en schaamteloos commercieel klinkende refreinen. Soms dus enorm cheesy, maar wel een Rotterdams grote muil. “De band ontsproten uit de crematoria, strooivelden en uitvaartaulas van Rotterdam kondigt als een der laatste rudimenten van de punk dan ook niet aflatend haar naderende einde aan, waarbij zij commercie, conformisme en onzedelijkheid niet schuwt”, aldus Graftak zelf. We zouden het niet mooier kunnen verwoorden.

TIN MAN SYNDROME

Deze band staat voor keiharde riffs, vette solo’s, heftig drumwerk en in-your-face grunts en screams, maar ook voor melodieuze rustmomenten, goeie bas-ondersteuning en meeslepende zang. Inspiratiebronnen zijn Avenged Sevenfold, Disturbed, Linkin Park, Three Days Grace en Papa Roach. Energie en emotie staan centraal in dit prettige pakketje van rock en metal van het trio dat door het leven gaat als Tin Man Syndrome.

Facebook

  • My Generation: an invitation to Earth and Fire | 13 oktober 22 foto's
    ma 16 oktober 2017 Bekijk album
  • Rock 'n Rollercoaster 2 met o.a. Fleddy Melculy | 07-10-2017 74 foto's
    do 12 oktober 2017 Bekijk album
  • TOKOLOKO 29 SEPTEMBER 25 foto's
    vr 6 oktober 2017 Bekijk album
MUZIEK BIJ DE BUREN IN VLAARDINGEN
do 21 september 2017 Lees meer
LEES DE KF-POPKRANT!
wo 20 september 2017 Lees meer
OOK WERKEN IN EEN POPPODIUM?
wo 30 augustus 2017 Lees meer
GEZOCHT: JONGE ONTWERPER VOOR ETALAGES BINNENSTAD!
ma 10 juli 2017 Lees meer
STEUN KF EN KADE AAN STADSGEHOORZAAL GESLAAGD
vr 7 juli 2017 Lees meer
VAN CONSUMPTIEMUNT NAAR PIN
wo 17 mei 2017 Lees meer
OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN IN APRIL, MEI EN JUNI
do 6 april 2017 Lees meer
ACTIE: EEN VRIEND VOOR EEN VRIEND
vr 31 maart 2017 Lees meer