loading
NIEUWE VANGST: THE BULLFIGHT + CORVIN SILVESTER
3 juni 2017

NIEUWE VANGST: THE BULLFIGHT + CORVIN SILVESTER

Tickets kopen 3 juni 2017
Vvk 5.00
Deur 7.50
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre POP NOIR
Waar De Kroepoekfabriek

Op zaterdag 3 juni kun je bij De Kroepoekfabriek terecht voor een verse Nieuwe Vangst. Tijdens deze avond staat de band The Bullfight op het podium. De band heeft duidelijke invloeden van gevierde artiesten als Tom Waits en Leonard Cohen. Voor iedereen die deelneemt aan de Haring en Bierwandeltocht op 3 juni, hebben we tevens een speciale actie!

Een trouwe schare vaste fans weet het al langer dan vandaag: The Bullfight is een van die bands die de tijd neemt, geen hype maar een underground-formatie die zich in de diepte ontwikkelt, kalm, zelfverzekerd en trefzeker.

Vanaf de eerste demo ‘Lips & Ashes’ (2004), een 70 minuten tellende donkere trip, is duidelijk dat dit een band is behept met een onvermijdelijke uitgesprokenheid. En vanaf de allereerste optredens is ook helder: of je er nu van houdt of niet, het is geen doorsnee bandjesavond die zich ontvouwt. Nu, vier albums verder, is de band toegankelijker en professioneler dan ooit, zonder aan trefzekerheid te hebben ingeboet.

Op 10 mei komt hun nieuwe en vijfde album ‘Shame, Guilt, Deception – Individuals chapter I’ uit. Nummers van dit nieuwe album zul je dus zeker voorbij horen komen!

SUPPORT: CORVIN SILVESTER

Corvin Silvester (voluit: Corvin Silvester Keurhorst-van Wees) is zanger, gitarist en acteur. Hij schrijft eigen werk en giet dit in de vorm van mooie songs of passende filmmuziek.

Zijn eigen werk kenmerkt zich door zijn indringende stem, de gelaagdheid van zijn teksten en de dynamiek van de muziek. Muziek die vaak in de categorie “Country Noir” of “Alternative Country” wordt geplaatst, maar in Nederland prima onder de noemer “Singer/Songwriter” door kan gaan. De invloeden van Johnny Cash zijn dan ook duidelijk terug te horen in de verhalende en intieme sfeer die zijn muziek oproept.

 Corvin Silvester is ook actief in (en oprichter van) de bands Crowjane en C.C.Grand en kan voor velen dus te herkennen zijn als frontman/gitarist van deze formaties. Beide acts boeken succes en zijn te vinden op diverse festivals, nationale televisie en radio en werkten samen met o.a. producer Guido Aalbers (Bertolf, Miss Montreal, Coldplay, Muse), Bernard Gepken (Lohues) en vele anderen.

ACTIE VOOR DEELNEMERS HARING EN BIERWANDELTOCHT

Loop je met je vrienden op 3 juni mee op de Haring en Bierwandeltocht? Dan mogen wij je blij maken met gratis toegang, ongeacht welke afstand je loopt. Op vertoon van je volle stempelkaart aan de kassa, printen we met alle liefde een vrijkaartje voor je uit. De perfecte afterparty! Wellicht vanzelfsprekend, maar je ontvangt één vrijkaart per volle stempelkaart. We zien je graag op 3 juni!

 

 

Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Benieuwd hoe dat werkt of wil je weten welke kortingen we nog meer bieden? Kijk dan even hier.

Facebook

  • Pandemonium Flashback: S5 + Curfew | ZA 12-5-2018 80 foto's
    di 15 mei 2018 Bekijk album
  • Glow Up | VR 04-05-2018 20 foto's
    di 8 mei 2018 Bekijk album
  • De Hitmachine: Koningsnacht | DO 26-4-2018 40 foto's
    ma 30 april 2018 Bekijk album
HELP MEE!
wo 25 april 2018 Lees meer
WERVING ZOMERCREW 2018 VAN START
di 13 maart 2018 Lees meer
MET JE ROTTERDAMPAS NAAR DE KF
ma 19 februari 2018 Lees meer
MEEDOEN AAN KF-ALLSTARS?
wo 7 februari 2018 Lees meer
OPENINGSTIJDEN MET DE FEESTDAGEN
ma 18 december 2017 Lees meer
RORY DICKHOFF NIEUWE MANAGER KF
vr 15 december 2017 Lees meer
MAAK KENNIS MET RORY
vr 15 december 2017 Lees meer
RUIL JE VLAARDINGSE FLORIJN IN VOOR TICKETS!
do 30 november 2017 Lees meer