loading
NIEUWE VANGST: ROB KLERKX (MOKE) + C.C.Grand
27 januari 2017

NIEUWE VANGST: ROB KLERKX (MOKE) + C.C.Grand

Tickets kopen 27 januari 2017
Vvk 7.00
Deur 9.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre AMERICANA, ROCK
Waar De Kroepoekfabriek

Deze maand heeft ons hengeltje Rob Klerkx & The Secret binnengehaald voor Nieuwe Vangst! Op vrijdag 27 januari komen deze oude vissen lekker zwemmen in kroepoek. Dat ze in december met hun zevende album Fever Dream komen zegt al genoeg over de ervaring van deze eigenzinnige muzikanten. Verwacht rock, americana en veel buiten de grenzen van de zee. Klinkt als: Wilco, Nick Cave, Pearl Jam, Ryley Walker, Israel Nash, Ryan Adams, Sigur Ros en veel meer!

Nederlands best bewaarde geheim komt naar De Kroepoekfabriek. Je kan frontman Rob Klerkx misschien (niet) kennen als drummer van britpop band Moke, maar is vooral de zanger/slaggitarist van zijn eigen project Rob Klerkx & The Secret. Deze band met uiteenlopende samenstelling zoekt constant de grenzen op in de muziek. Explosieve americana meets psychedelic rock meets grenzen van alles; zo kan je het goed beschrijven. Geen strakke kekke kapsels, maar lekker vrij in hoe ze eruit zien en wat ze maken. Eigenlijk zien ze zichzelf ook niet eens als band, maar meer als een collectief van ervaren muzikanten. Live spelen ze altijd alsof het de allerlaatste gig is die ze zullen doen dus dat belooft een strakke show te worden.

Het zevende studioalbum, dat deels in Nashville geschreven is, is onderweg en gaat ook veel goeds beloven met cross-overs in het genre. Het album Fever Dream belooft een sterkere en stevigere plaat te worden dan de eerste zeven. Rock met meer lagen en meer power. Ontdek deze muzikale helden en zorg dat je niet achter het net vist!

C.C.Grand

De support wordt verzorgd door niemand minder dan het nimmer teleurstellende C.C.Grand! De band maakt pop met rijkelijke invloeden uit americana, soul, rock en country. Op 19 november 2016 is het het veelbelovende debuutalbum ‘Birds’ uitgekomen. Op de plaat vind je veel sterke tracks met een heel eigen karakter. De plaat werd gelanceerd in een bomvol BRLN en ontving al vele lovende reacties. De heren hebben een duidelijk pad uitgestippeld en zitten vol ambitie en plezier. Een beter voorprogramma is er niet te wensen!

Nieuwe Vangst

Nieuwe Vangst is een KF-concept dat je voor een klein prijsje kennis laat maken met de nieuwe grote bands van morgen. Een kweekvijver van Nederlandse (en af en toe ook internationale) bands die zich al hebben hebben bewezen, maar nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Not yet… Wij zeggen je: dat gaat niet lang meer duren. Nu live van dichtbij te bewonderen in De Kroepoekfabriek, binnen niet al te lange tijd moet je in de rij voor een kaartje voor de grote zalen en festivals. Dus, grijp je kans en kom vissen bij Nieuwe Vangst.

NieuweVangst-Logo-rgb

Gebruik maken van de 50% Rabokorting of andere kortingen? Dat kan! Hoe dat werkt vind je hier.

Facebook

  • My Generation: an invitation to Earth and Fire | 13 oktober 22 foto's
    ma 16 oktober 2017 Bekijk album
  • Rock 'n Rollercoaster 2 met o.a. Fleddy Melculy | 07-10-2017 74 foto's
    do 12 oktober 2017 Bekijk album
  • TOKOLOKO 29 SEPTEMBER 25 foto's
    vr 6 oktober 2017 Bekijk album
MUZIEK BIJ DE BUREN IN VLAARDINGEN
do 21 september 2017 Lees meer
LEES DE KF-POPKRANT!
wo 20 september 2017 Lees meer
OOK WERKEN IN EEN POPPODIUM?
wo 30 augustus 2017 Lees meer
GEZOCHT: JONGE ONTWERPER VOOR ETALAGES BINNENSTAD!
ma 10 juli 2017 Lees meer
STEUN KF EN KADE AAN STADSGEHOORZAAL GESLAAGD
vr 7 juli 2017 Lees meer
VAN CONSUMPTIEMUNT NAAR PIN
wo 17 mei 2017 Lees meer
OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN IN APRIL, MEI EN JUNI
do 6 april 2017 Lees meer
ACTIE: EEN VRIEND VOOR EEN VRIEND
vr 31 maart 2017 Lees meer