loading
MATARR: RELEASE EP ‘777’
9 juni 2017

MATARR: RELEASE EP ‘777’

Tickets kopen 9 juni 2017
Vvk 10.00
Open 20:30
Genre RAUWE HIPHOP
Deur 12.50
Start 21:00 - 02:00
Waar De Kroepoekfabriek
Leeftijd 15+ (advies)

Op vrijdag 9 juni staat Matarr bij ons in De KF. Tijdens deze avond zal hij zijn nieuwe EP ‘777’ ter gehoren brengen. Een muzikale reis door verleden, heden en toekomst. Ook neemt hij wat collega rappers mee, namelijk niemand minder dan Steen & EZG, Lo-Bo en Naily! 

MATARR
Matarr Drammeh heeft een Gambiaanse vader en een Russische moeder, maar een groot deel van zijn jeugd moet hij het alleen zien te rooien. Net als veel van zijn vrienden, die de krachten bundelden in Scheme015, een collectief waarin rap, graffiti en anderen vormen van creativiteit centraal staan.

STEEN
Stijn Kosterman, beter bekend als Steen, is een Nederlandse rapper uit Utrecht. Zijn rapteksten staan erom bekend alcohol, agressie, seksualiteit en drugs te verheerlijken en bizarre onderwerpen aan te kaarten. Tevens staat hij bekend als eenmalig winnaar van GDMW, een hoog aangeschreven MC-Battle-toernooi in de Lage Landen.

EZG
Giuliano Parinussa , beter bekend als rapper EZG is een Nederlandstalige rapper met een voorliefde voor voetbal, voetbalcultuur en alle randzaken daaromheen. Zijn stijl, die door de media bestempeld is als ‘Hooligan rap’ is een groot succes op internet en zijn eerste videoclip ‘Rellen In De Hel ‘is al een paar miljoen keer bekeken op YouTube.

LO-BO
Lo-Bo is een rapper, producent en regisseur uit Sas van Gent (Nederland). Hij begon in 2010 met het produceren van muziek en werd ook als rapper actief. Sinds juni 2016 heeft hij zijn eigen platenlabel genaamd ‘VD Block’, in samenwerking met het label ‘ZwareJongenz’.

NAILY
Bij rapper Naily is ZwareJongenZ met de paplepel ingegoten. Zo kent hij alle ins en outs van het label en is hij onder de radar bezig geweest tot de tijd rijp was. In maart kwam zijn eerste single ‘Vertellen We Niet’ uit.

EP ‘777’
De nieuwe release zal uit drie delen bestaan, ieder met zeven nummers. Drie EPs, maar je kunt het ook een album noemen, een trilogie. Ze worden uitgebracht in een periode van drie weken, iedere week komt er een nieuw zevental tracks uit. Het eerste deel begeeft zich met zijn boombapsound muzikaal in het verleden. Deel twee heeft met hints naar trap meer de sound van nu. Het laatste deel wordt toekomstmuziek, waarbij veel instrumenten worden gebruikt. Ondanks de veranderende muziek vertelt de rapper één verhaal: zijn verhaal.

 

Facebook

VAN CONSUMPTIEMUNT NAAR PIN
wo 17 mei 2017 Lees meer
OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN IN APRIL, MEI EN JUNI
do 6 april 2017 Lees meer
ACTIE: EEN VRIEND VOOR EEN VRIEND
vr 31 maart 2017 Lees meer
BAX-MUSIC EN KF WERKEN SAMEN
wo 22 maart 2017 Lees meer
SPOORWERKZAAMHEDEN T/M SEPTEMBER
di 21 maart 2017 Lees meer
INTERBOUWSERVICE SLUIT AAN BIJ DE RIJSTTAFEL
vr 27 januari 2017 Lees meer
NU OOK TICKETS KOPEN IN DE STADS
do 19 januari 2017 Lees meer
KF-TEAM OP EUROSONIC-NOORDERSLAG
di 10 januari 2017 Lees meer