GLOW MET BOKOESAM, YUNG NNELG + MEER
3 februari 2017
GLOW MET BOKOESAM, YUNG NNELG + MEER 3 februari 2017

Na een succesvolle eerste editie van Glowtober staat de volgende al weer op de planning! Het feest gaat verder onder de naam GLOW en we zijn klaar om af te trappen met een flinke line-up. Niemand minder dan Djembé rapper Bokoesam maakt zich klaar om de tent flink af te breken, samen met Yung Nnelg, Wally, Trillfam, Tisci London en Bokoedro x Brunzyn & Toby Checker.

BOKOESAM

Bokoesam is een Nederlands Ghanese rapper uit Amsterdam. Hij ontdekte zijn raptalent in een jongerencentrum in IJburg, waar hij zijn eerste nummer maakte. Deze track kreeg veel positieve reacties dus is Bokoesam serieus gaan sleutelen aan zijn carrière als rapper. In 2011 maakte Bokoesam zijn doorbraak op internet. Na de videoclips “32 Levels” en “MC Biggah” creëerde hij een hype met “Boter Kaas en Eieren”feat. Hakim en Jowy Rose. Hij tekende een deal bij het label Nindo waar collega rappers Keizer en Negativ ook getekend zijn.

YUNG NNELG

Yung Nnelg is er ook bij in februari. Met hits als ‘Tempo’ en ‘Op Dreef’ heeft Nnelg er voor gezorgd dat we uit kijken naar zijn performance! Ook oogstte hij veel lof met zijn optreden tijdens Eurosonic Noorderslag 2017.

WALLY

Na een tijdje #FREEWALLY te hebben geroepen is het dan eindelijk zo ver: hij is vrij. We vieren dat met zijn eerste optreden sindsdien. Wally heeft eerder de ‘Whiteboy EP’ uitgebracht samen met Teach. Deze is met duizenden streams goed ontvangen. Wally zal met ASM gegarandeerd een harde show neerzetten!

TRILLFAM

Positieve vibes en vrolijke turn up, dat is waar Trillfam voor staat. Nadat de clip van ‘Ik Wil’ heel lekker ging, konden wij niet anders dan ervoor zorgen dat Trillfam ons vergezelt in februari. #HoornIsLikeAtlanta

TISCI LONDON

Tisci London heeft net zijn eerste track uitgebracht genaamd ‘Drip’. Na een verse op Dentalhons ‘Wat ik Rock’, besluit Tisci London om het zelf te doen. Vorige editie heeft hij samen met Individuals een harde show neergezet en met zijn nonchalante flows en bars zijn wij er zeker van dat dat deze editie weer gaat lukken.

Tickets kopen
Vvk 10.00
Deur 12.50
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre RAP/HIPHOP
Waar De Kroepoekfabriek
Leeftijd 15+ (advies)

widget-rabobank

Facebook

  • TRY-OUT EUROSONIC NOORDERSLAG: ALTREGO 18 foto's
    di 10 januari 2017 Bekijk album
  • SOUNDS OF SEATTLE 10 foto's
    ma 9 januari 2017 Bekijk album
  • DE HITMACHINE | OUD EN NIEUW 16/17 43 foto's
    wo 4 januari 2017 Bekijk album
NU OOK TICKETS KOPEN IN DE STADS
do 19 januari 2017 Lees meer
KF-TEAM OP EUROSONIC-NOORDERSLAG
di 10 januari 2017 Lees meer
PROBLEMEN MET TICKETS KOPEN?
do 5 januari 2017 Lees meer
OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE FEESTDAGEN
do 22 december 2016 Lees meer
HET NIEUWE TOKOLOKO
di 8 november 2016 Lees meer
TERUGBLIK: SCHOLENTOUR MET DE LIKT
vr 23 september 2016 Lees meer
Expositie VIJF in BRLN Vlaardingen
do 22 september 2016 Lees meer
VIJF | COMBITICKET DEWOLFF EN BUITEN
di 13 september 2016 Lees meer