loading
FLOYD FLOWER PROJECT
9 december 2017

FLOYD FLOWER PROJECT

Tickets kopen 9 december 2017
Vvk 8.50
Deur 11.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre PSYCHEDELISCHE ROCK, TRIBUTE
Waar De Kroepoekfabriek

Op deze zaterdag 9 december herbeleven we de muziek van Pink Floyd in een hele bijzondere setting. Floyd Flower Project is een volledig Vlaardingse formatie, ontstaan uit een weddenschap, die inmiddels bestaat uit dertien man en streeft naar een perfecte weergave van het Pink Floyd-geluid.

WEDDENSCHAP

Allereerst: die weddenschap. Vader Jan bood Bo Singerling, initiatiefnemer van het project, de hand van zijn dochter Marjolein aan op een voorwaarde: een volwaardig tribute aan Pink Floyd voor een groot publiek. Hoewel Bo en Marjolein het er over eens zijn niet te willen trouwen en Bo de hand dus weigerde, heeft hij de uitdaging tot een geven van tribute wel aangenomen!

OVER FLOYD FLOWER TRIBUTE

Vervolgens zijn diverse muzikanten gevraagd deel te nemen, die Bo veelaal kende uit het lokale circuit en de coversessies (KF Allstars) die regelmatig plaatsvinden in De Kroepoekfabriek. Inmiddels bestaat de band uit toetsenisten Jan de Bloeme, Marjolein de Bloeme en Pim Gout, drummer Bo Singerling, gitaristen Omar Niamud, Maarten Gotmers en Andrew Denker, bassist Marco Vogler en saxofoniste Evelien Vogler. Bert Vink, Mynko de Graaf, Evelien Leijtens en Richard Huigen nemen de zang voor hun rekening. Een band met muzikanten die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend.

Nu stond Pink Floyd niet alleen bekend om hun muziek. Live was een concert van Pink Floyd niets minder dan een ongekend visueel spektakel. Ook daar wordt voor gezorgd! Met medewerking van zowel een professioneel licht- en geluidsbedrijf als andere partijen wordt alles op alles gezet om er een totaalbeleving van te maken.

Het volledige oeuvre van Pink Floyd ‘shinet’ deze avond: zowel de vroege tracks van ‘Piper at the Gates of Dawn’, het geniale Dark Side of The Moon en natuurlijk The Wall komen voorbij. Het zou Pink Floyd echter geen recht doen om tracks van de andere dertien (!) albums links te laten liggen.

Facebook

  • My Generation: an invitation to Earth and Fire | 13 oktober 22 foto's
    ma 16 oktober 2017 Bekijk album
  • Rock 'n Rollercoaster 2 met o.a. Fleddy Melculy | 07-10-2017 74 foto's
    do 12 oktober 2017 Bekijk album
  • TOKOLOKO 29 SEPTEMBER 25 foto's
    vr 6 oktober 2017 Bekijk album
MUZIEK BIJ DE BUREN IN VLAARDINGEN
do 21 september 2017 Lees meer
LEES DE KF-POPKRANT!
wo 20 september 2017 Lees meer
OOK WERKEN IN EEN POPPODIUM?
wo 30 augustus 2017 Lees meer
GEZOCHT: JONGE ONTWERPER VOOR ETALAGES BINNENSTAD!
ma 10 juli 2017 Lees meer
STEUN KF EN KADE AAN STADSGEHOORZAAL GESLAAGD
vr 7 juli 2017 Lees meer
VAN CONSUMPTIEMUNT NAAR PIN
wo 17 mei 2017 Lees meer
OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN IN APRIL, MEI EN JUNI
do 6 april 2017 Lees meer
ACTIE: EEN VRIEND VOOR EEN VRIEND
vr 31 maart 2017 Lees meer